Tradition

Vi har liknats vid en modern lanthandel där man blir väl omhändertagen oavsett vad man söker och visst stämmer det i detta fallet också!
Vi har genom åren kombinerat traditionell handel med nymodernt event och rejält bra erbjudanden.

Tiden går fort när man är lycklig, ett talesätt som innehåller en hel del sanning, vilket gör er ivriga vad nästa event är. Vi vill därför visa er om våra gemensamma minnen från tidigare Jippodagar hos Bolist i Stehag!
Det blev en tradition, att vi år för år gjorde lördagen efter höstlovet till Köpfest och Jippo-dag för våra kunder, framför allt att kunde vi lämna 20% rabatt på alla butikspriser, även beställningsvaror vid kontant och kortköp. Det var därför kallade det ”Momsfri dag”, då det var samma procentsats och att man i mellanskåne haft denna tradition sedan gammalt att kalla den så vid denna rabatt.

Vi ville bibehålla denna tradition och den röda tråden har hela tiden varit att kunna ge tillbaks något alldeles speciellt från oss, våra stammisar, hantverkare, gårdsbutiker och våra leverantörer.

Men tiderna förändras och vi med den och nu har vi sedan 2019 spridit ut event och kampanjerna efter era önskemål under hela året så de blivit mer säsongsanpassade.

Våra tidigare Jippodagar i november, en tradition med utbildning, familjedag och mycket andra aktiviteter

Under några få utvalda timmar denna novemberdag en gång om året hade vi våra leverantörer, gårdsbutiker, stammisar och hantverkare närvarande.

De marknadsförde sin verksamhet hos oss denna stora jippodag samtidigt som leverantörerna körde utbildningar med dem under hela dagen och hade bra erbjudanden.
Då det var mycket liv och rörelse med många köpsugna kunder som oftast hungrade efter tips och råd och samtidigt kunde bekanta sig med leverantörernas varor och produkter.

Vi körde alltid ett tema då vi klädde ut oss, till er förtjusning och oftast hade det anknytning med dagen eller andra aktiviteter som hände i vår närhet, tex Halloween, Bolistgubbar, Sport då vi hade alla våra sponsrade klubbar på plats, Superhjältar då det är super-erbjudanden.

Därför har vi samlat en del bilder nedan från tidigare år.

Vilken känsla!

Så behåll känslan från tidigare event och håll utkik i våra sociala medier (facebook, Instagram) och lokala tidningar så ni inte missar vår kommande erbjudanden och kampanjer.......

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Instagram!