Fönster & dörrar

Fönster & Dörrar

Söker du efter nya fönster i Eslöv? Vi har ett brett utbud av fönster till hus i alla storlekar, från villa till fritidshus.
Välj mellan alla våra olika material och funktioner. Om du är osäker inför vilket fönster som passar bäst finns våra kunniga medarbetare i butiken till hands.

Bra fönster lönar sig

Om du byter ut dina gamla dragiga fönster till nya kvalitetsfönster från vår butik kommer det att löna sig längden. Med våra rejäla 2- och 3-glasfönster som är isolerade mot värmeutsläpp kommer dina uppvärmningskostnader att sjunka rejält. Dessutom är de utrustade med öppningsspärr som gör det svårt för små barnhänder att öppna och håller ovälkomna ute.

Välkommen till vår butik i Stehag, mellan Eslöv och Höör om du vill veta mer om våra fönsterlösningar.

Svensk kvalitet

I vårt stora sortiment hittar du bland annat svensktillverkade fönster från SP-fönster och Traryd och är tillverkade av lokalt avverkat trä. Hos oss finner du enbart noga utvalda kvalitetsfönster som håller buller ute och värmen inne. Fråga våra medarbetare om våra svenska fönsteralternativ i butiken.

Material

Fönstren gör mycket för husets utseende, både ute och inne. Därför är det viktigt att välja rätt typ av fönstermaterial som passar dina behov och fastighetens stil. Hos oss finner du flera olika alternativ, som exempelvis:

  • PVC
  • Trä
  • Aluminium

De olika materialen passar till olika typer av fastigheter och behov. Om du inte vet vilket fönster som passar ditt hus bäst kan du be våra kunniga och erfarna medarbetare i butiken om råd och tips. De ser till att du kommer hem med rätt produkter.

Dörrar

Om du ska utföra en omfattande fastighetsrenovering eller planerar inför en nybyggnation av fastighet är det en bra idé att köpa dörrar och fönster från samma butik. Vi har ett brett utbud av material och lösningar som passar allt från stora fastigheter, till små sommarstugor. Våra dörrar håller hög standard och är bland annat försedda med inbrottsförstärkta lås.

Välkommen till vår butik i Stehag om du vill veta mer om våra fönster och dörrar.