Färg & golv

Färg & Golv

Letar du efter målarfärg i Eslöv är det en god idé att komma till vår butik. Vi har hela Bolists stora utbud av färg till både inom- och utomhusbruk. Oavsett om du ska måla husfasaden eller fräscha upp väggarna invändigt, har vi allt du behöver. Vår kunniga personal ger dig gärna tips och råd inför ditt projekt och ser till att du får med dig rätt produkter hem. Välkommen till O.O. Byggmaterial i Stehag!

Quick Up-tapeter

Vill du sätta upp nya tapeter? Med Quick Up-tapeter går det både snabbt och enkelt att få upp dem, även för nybörjaren.

Lägg nytt golv

Oavsett om du vill ha nytt laminat- eller parkettgolv till bostaden, eller plastmattor att lägga på uteplatsen så har vi allt du behöver.

Kom igång direkt

Förutom färg, golv och tapeter har vi även alla verktyg och tillbehör som du behöver för golvläggning, väggmålning och underhåll. Det finns även andra nödvändigheter som arbetslampor och skyddskläder. Vi ser till att du kommer hem med rätt material och verktyg till ditt projekt.

Brett färgsortiment

I vårt stora produktutbud har vi kvalitetsfärg från märken som Nordsjö, Sadolin och Herdins, till projekt i varierande omfattning. Är du osäker inför vilka färger du behöver?  Vi finns alltid tillgängliga för att ge dig tips och vägledning. Hos oss finner du färgprodukter som exempelvis:

  • Väggfärg
  • Takfärg
  • Golvfärg
  • Elementfärg
  • Fasad- och murfärg
  • M.fl.

Dessutom har vi alla tillbehör som du kan tänkas behöva, däribland: penslar, rollers och maskeringstejp. Välkommen till vår butik!

Tapeter

Det blir allt mer populärt med tapeter på väggarna. Det beror på att tapeter inte är så svåra att sätta upp och att resultatet blir överraskande snyggt. Vi har ett stort utbud av snygga kvalitetstapeter i olika mönster och stilar från bland annat Boråstapeter och Eco.

Lätt och snabbt

Hos oss finner du även ett brett sortiment av Quick Up-tapeter från Duro. På ett enkelt sätt målar du tapetklistret på väggen först och passar därefter våden på klistret. Snabbt och lätt, även för novisen.

Välkommen till vår bygg- och färghandel i Stehag, som ligger mellan Eslöv och Höör.

Golv

Letar du efter golv i Eslöv? Hos oss finner du flera olika typer av golv av trä, laminat, vinyl, plast och parkett.
Våra kunniga medarbetare i butiken hjälper dig gärna att välja ut ett golv som passar dina önskemål och ser till att du får rätt mängd golvdelar med dig hem.

Vi har även ett urval av plastmattor till uteplatsen och balkongen som tål väder och vind och är enkla att lägga.

Fråga oss

Bra kundservice är viktigt för oss. Därför finns vi till hands i butiken och kan vägleda dig till rätt produkter för ditt projekt eller ändamål.
Våra medarbetare är erfarna och har bred kunskap inom bygg, målning och snickeri och hjälper gärna till.

Välkommen!